Pudding met rabarberbeslag

Ingrediënten:

  • 100g zelfrijzende bloem
  • Een snuifje zout
  • 50g lactosevrije boter of margarine
  • 100g suiker
  • 500g rabarber
  • 150ml KOKO Dairy Free melk

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Zeef de bloem in een kom en voeg zout toe.
  3. Voeg de boter/margarine toe en verkruimel met je vingertoppen.
  4. Snij de rabarber in stukjes.
  5. Meng de rabarber met de suiker.
  6. Klop de KOKO Dairy Free melk zachtjes op om het beslag dikker te maken en voeg de rabarber en de boter/margarine toe.
  7. Giet uit in een ingevette ovenschaal.
  8. Bak in de oven gedurende ongeveer 35 minuten.
  9. Dien op met poedersuiker en vla (gemaakt met KOKO Dairy Free melk)

Rabarber kan je vervangen door appels of appels met braambessen.