Frambozen Clafoutis

Ingrediënten:

  • 225g verse frambozen
  • 4 eieren
  • 125g bloem
  • 3 eetlepels vloeibare honing
  • 25g lactosevrije boter of margarine
  • 600ml KOKO Dairy Free melk

Bereidingswijze:

  1. Spoel de frambozen af onder koud water en droog ze.
  2. Klop de eieren los in een mengkom.
  3. Roer ze door de bloem en honing.
  4. Warm de boter of margarine en de KOKO Dairy Free op in een pan op een zacht vuurtje.
  5. Meng de lichtjes verwarmde KOKO Dairy Free melk onder het mengsel van eieren en bloem om een beslag te maken.
  6. Leg de frambozen in een ingevette ovenschotel en bedek met het beslag.
  7. Bak op 200°C gedurende ongeveer 35 minuten of  steek met een mes in het mengsel: als het er proper uitkomt, is het klaar.
  8. Serveer met zuivelvrij ijs of met vla gemaakt met Koko Dairy Free melk.