Kaaspudding (4 personen)

Ingrediënten:

  • 1 eetlepel lactosevrije boter of margarine
  • 2 middelgrote uien – gepeld en in dunne schijfjes gesneden
  • 100g broodkruimels van vers wit of volkorenbrood
  • 100g cheddar kaas matuur – geraspt
  • Zout en peper
  • 3 grote eieren – geklopt
  • 600 ml KOKO Dairy Free melk

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Smelt de boter/margarine en voeg de uien toe. Bak ze tot ze zacht zijn.
  3. Voeg KOKO Dairy Free melk toe en laat sudderen.
  4. Voeg de broodkruimels toe en roer goed.
  5. Voeg de kaas en de geklopte eieren toe en breng op smaak.
  6. Giet het mengsel in een ingevette ovenschaal.
  7. Bak op 200°C gedurende 25-30 minuten tot alles mooi bruin en goed gerezen is.
  8. Dien op met een slaatje.